Американската певица Селена Гомес обяви старта на най-новото си начинание

...
Американската певица Селена Гомес обяви старта на най-новото си начинание
Коментари Харесай

Селена Гомес стартира медийна платформа за психично здраве

Американската певица Селена Гомес разгласи старта на най-новото си начинание – платформата Wondermind, фокусирана върху психологичното здраве, даването на просветителни запаси и прекратяването на стигмата към психологичните болести.

За плана звездата разчита на майка си Манди Тийфи и съоснователя на The Newsette, Даниела Пиърсън. Новата медийна компания би трябвало да бъде стартирана през февруари 2022 година, съобщи CNN.

Гомес не крие детайлностите към здравословното си положение и по-рано тази година показа в онлайн шоуто на Майли Сайръс, че страда от биполярно разстройство.

„ Отидох в една от най-хубавите психиатрични лечебни заведения в Америка… открих, че съм биполярна. И когато получих повече информация, в действителност ми оказа помощ “, споделя музикалната изпълнителка.

Стратегията на платформата се концентрира към менталното здраве, предоставяйки на хората ежедневни извършения, които могат да вършат, с цел да укрепят мозъка си.

„ Умът ви е в действителност като мускул и с цел да работите върху него всеки ден, той изисква наличие и принадлежности и ние сме щастливи да ги предоставим на всички “, разяснява Даниела Пиърсън.

Освен това козметичната компания на Гомес, Rare Beauty, към този момент започва фонд за да събере 100 млн. $ за 10 години за финансиране на просветителна активност, обвързвана с психологичното здраве.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР