Американската певица Селена Гомес бе обявена от списание Billboard за

...
Американската певица Селена Гомес бе обявена от списание Billboard за
Коментари Харесай

Селена Гомес беше обявена за `Жена на годината`

Американската певица Селена Гомес бе оповестена от списание Billboard за „ Жена на годината “. Изпълнителката на Fetish ще получи премията си на 30 ноември в Лос Анджелис.

Престижното събитие награждава ежегодно най-влиятелните дами в музикалния отрасъл.

„ Селена освен се изкачва в класацията ни ден след ден, само че тя въодушевява доста млади дами да бъдат себе си и да не се опасяват да бъдат чути. Тя употребява славата си, с цел да оказва помощ на другите и да се застъпва за техните потребности. Затова сме извънредно разчувствани да я назовем нашата „ Жена на годината “, сподели Джон Амато, президент на The Hollywood Reporter-Billboard Media Group.

Гомес ще се причисли към Лейди Гага, Тейлър Суифт, Пинк, Кати Пери, Фърги, Бионсе и миналогодишната победителка Мадона.

Певицата е известна със своите благотворителни действия и платформи. Участва в асоциации като stepUP Foundation (подпомагане на младежи в професионалното им развитие) и World Kindness Day (ден, отдаден на осиновяването), подари над 500 000 $ на Агенцията за проучвания на автоимунното заболяване Лупос и е деен дипломат на Unicef от 2009 година насам.

Пет от албумите на Гомес са влизали в топ 10 на Billboard 200, а Revival (2015) и Stars Dance (2013) се изкачиха до първото място в класацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР