Американската певица, известна с под псевдонима си Von, реши да

...
Американската певица, известна с под псевдонима си Von, реши да
Коментари Харесай

Певица записа как се свиват мускулите й по време на оргазъм и направи песен

Американската певица, известна с под псевдонима си Von, реши да запише ария по много необикновен метод. Веднъж по време на диалог с другари на нея ѝ хрумнало да запише парче с потреблението на вибратор. Все отново, за задачата тя трябвало да изследва последователността на вибрациите и да на прави от тях музикално комбиниране.

 Фото: Соцсети

Момичето почнало да звъни на фирмите производители на секс играчки и да моли за програмния код на електронните устройства, само че всички ѝ отказали. Въпреки безрезултатния опит, тя отишла в магазин и си купила вибратор, който записва съкращаването на мускулите на дамата по време на оргазъм и посредством особено приложение сформира тяхна графика.

 Фото: Соцсети

Така тя съумяла да направи диаграма на съмненията и да ги трансформира в баси за запис на новото парче, което е получило името Action. По думите на Von, задачата ѝ е да покаже женския оргазъм не подобен, какъвто той се вижда извън. Тя счита, че по този метод ще помогне на дамите да схванат, че какво те желаят и към какво те може да се стремят дружно с колегата.

След усилена работа момичето има намерение да приключи Институтът за музика и запис Клайв Дейвис. Но роднините ѝ не поддържат нейната концепция тя да се потопи съществено в света на музиката. Von обаче счита, че в бъдеще ще може да записва още доста тракове с сходен темперамент, с помощта на които сътрудниците ще могат да подобрят своите връзки.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР