Американската певица и знаменитост Бионсе изрази подкрепата си за Камала

...
Американската певица и знаменитост Бионсе изрази подкрепата си за Камала
Коментари Харесай

Бионсе изрази подкрепата си за Камала Харис

Американската певица и звезда Бионсе изрази поддръжката си за Камала Харис, която е считана за евентуалния кандидат-президент на Съединени американски щати след отдръпването на Джо Байдън.

Нещо повече, една от най-знаковите R&B изпълнителки е дала позволение Камала Харис да употребява за музикален декор една от най-популярните ѝ песни – излязлата през 2016 година „ Freedom “.

Мнозина анализатори означават, че 42-годишната Бионсе е изключително прецизна във връзка с правата за музиката си и фактът, че е разрешила на сегашния американски вицепрезидент да я употребява съставлява голяма поддръжка от нейна страна за кандидатурата на Харис.

По информация на CNN от екипа на Бионсе съвсем не се забавили с отговора си, когато от щаба на Харис отправили питане дали може да употребяват „ Freedom “ за предизборната ѝ акция.

Сред останалите американски звезди, които обществено поддържаха Камала Харис да се впусне в президентската конкуренция за Белия дом, са Джордж Клуни, Джон Леджънд, Барбара Стрейзънд и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР