Американската общественост скоро ще има достъп до данни за НЛО

...
Американската общественост скоро ще има достъп до данни за НЛО
Коментари Харесай

Сайт ще предложи достъп до всички данни, които има за НЛО

Американската общност скоро ще има достъп до данни за НЛО с помощта на нов уеб страница, основан от Министерството на защитата.

Сайтът, основан посредством Службата за разрешаване на аномалии във всички области (AARO), беше разгласен от министерството в четвъртък. Макар към момента да е в развой на създаване, уебсайтът дава обещание „ постоянно да осведоми обществеността за работата и констатациите на AARO “.

Изданието Newsweek показва, че уеб сайтът има за цел да предложи метод за тези, които имат директни знания и наблюдения на НЛО, в този момент известни като неидентифицирани аномални феномени (UAP), да рапортуват на AARO.

„ Министерството на защитата се ангажира с бистрота пред американския народ във връзка с работата на AARO върху НЛО “, показва бригадният военачалник от Патрик Райдър, прессекретар на Министерството на защитата.

„ Уебсайтът ще служи като гише. Той ще съдържа обществено налична информация, обвързвана с AARO и UAP “, изяснява Райдър. По думите му Службата за разрешаване на аномалии във всички области, постоянно ще актуализира уеб страницата с най-новите си действия и констатации.

Уебсайтът беше основан малко повече от месец, откакто трима души свидетелстваха пред Конгреса, че държавното управление на Съединени американски щати е разполагало с информация за UAP в продължение на десетилетия, показва издание Newsweek. Оттам допълват, че лицата, които са се пробвали да оповестят за срещите си с неидентифицирани аномални феномени, са били посрещани с ответни ограничения от страна на чиновниците на защитата, написа „ Вести “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР