Американската модна къща Ralph Lauren откликва на набираща популярност нова

...
Американската модна къща Ralph Lauren откликва на набираща популярност нова
Коментари Харесай

Лукс под наем: Ralph Lauren влиза в крак с нова тенденция

Американската фешън къща Ralph Lauren откликва на набираща известност нова наклонност с лансиране на услуга за отдаване чартърен на облекла от личните си сбирки, оповестява The New York Times.

Тя е налична против абонамент като членството в клуба на феновете на марката коства от Щатски долар 125 на месец, а изборът се прави онлайн. Уебсайтът на услугата ще включва към 600 продукта за дами с разнообразни размери - ежедневни, вечерни и даже домашни. В The Lauren Look клиентите ще могат да вземат чартърен облекла от " най-демократичната " линия на марката - Lauren Ralph Lauren.

Абонатите на услугата ще могат да избират 10 продукта във виртуален дрешник един път месечно, отбелязвайки тези, които им харесват най-вече - и след няколко дни ще получат четири от тях. Когато ги върнат назад, още веднъж ще имат право да си изберат тоалети. А за покупки на облекла от каталога за наем, ще се употребяват отстъпки в размер на една трета от цената.

„ The Lauren Look ни разрешава да изследваме напълно нов модел, да се възползваме от възходящата наклонност в стопанската система на шерване и да революционизираме позицията си в стилната консумация “, изяснява Дейвид Лорън, наследник на създателя на марката Ралф Лорън, който дава отговор за нововъведенията в компания, сподели пред The ​​New York Post и ръководство на марката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР