Американската модна дизайнерка Джил Дод (58) стана известна за първи

...
Американската модна дизайнерка Джил Дод (58) стана известна за първи
Коментари Харесай

„На 20-годишна възраст отидох в харема на най-големия търговец на оръжие в света: Той написа „Обичам те“ върху тялото ми с кръв и аз подписах договора, че може да прави с мен каквото си поиска.


Американската фешън дизайнерка Джил Дод (58) стана известна за първи път на необятната аудитория, откакто заряза всичко през 80-те и се реалокира в харема на спорния арабски шейх Аднан Хашоги.

Днес тя е сполучлива бизнес дама и създател на известната марка " Рокси ", а за връзката си с милионера и търговец на оръжие написа в книгата си " Валутата на любовта: Смело пътешестване в търсене на обич " от 2017 година

Джил Дод, която също е майка на три деца, към този момент разкри повече детайлности за живота в харема в подкаста 60 минути. Както тя описа, тя го срещнала при започване на осемдесетте на празненство в Кан, до момента в който била модел.


Тогава тя беше на 20 години и по личното й самопризнание беше доста наивна. Още първата среща беше белязана от доста чудноват и чудноват подробност. Шейхът й се показал, като се порязал и със личната си кръв изписал на ръката й " Обичам те ".

„ Запретнах ръкав и той написа „ Обичам те “. Бях шокирана. Помислих си „ О, боже, това е кръв “, само че в това време си помислих какъв брой сладко и изобретателно е това “, сподели Джил.

По времето, когато се срещат, шейхът към този момент е женен и има пет деца, само че има право на 12 дами " за наслаждение " с изключение на законната си брачна половинка.


Скоро Джил Дод стана част от неговия харем. Тя живееше в първокласната му квартира в Саудитска Арабия и чакаше реда си да се сношава с милиардера.

„ Никога не съм мислила, че съм мръсницаи към момента не съм “, продължи Джил Дод, осъзнавайки, че се радва на невероятния разкош с помощта на половата си връзка с спорния търговец на оръжие.

Преди да стартират романса си, те подписаха контракт. „ Искам да се грижа за теб и желая да подпиша петгодишен контракт с теб. Ще ви осигуря всичко, което пожелаете, и ще бъдете на мое разположение 24 часа в денонощието ”, разказа думите му тя.


Тя се съгласява с изискванията му и години по-късно отиват дружно на блестящи празненства с политици и членове на кралските фамилии, които постоянно включват и опиати.

„ Употребявахме кокаин за забавление. Затваряхме се в една стая с дни, правехме обич, ядяхме и персоналният ни готвач ни носеше храна “, споделя Джил и прибавя, че „ има вяра, че е била влюбена в него “.

Заради любовта, която е изпитвала към него, тя споделя, че не съжалява за годините, прекарани като част от харема му.


„ Беше прелестно, просто се стопихме дружно. Той беше страховит ухажор, всичко беше прелестно “, добави тя.

Въпреки това, седем години по-късно, Джил взе решение да напусне харема и изцяло да промени живота си. Тя се омъжи, роди три деца и сътвори известна марка, от която печели пари през днешния ден и постоянно я разпознават с този прякор.


Нейният спорен ухажор умря дни след публикуването на книгата й, на 81 години.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР