Американската мечта“ струва около 3,4 милиона долара за постигане през

...
Американската мечта“ струва около 3,4 милиона долара за постигане през
Коментари Харесай

„Американската мечта“ струва много повече, отколкото повечето хора ще спечелят през живота си

„ Американската фантазия “ коства към 3,4 милиона $ за реализиране през целия живот, от сватба до икономисване за пенсиониране, съгласно неотдавнашен разбор от финансовия уебсайт Investopedia.

Междувременно междинните приходи през целия живот на типичния служащ в Съединени американски щати възлизат на 1,7 милиона $, откри по-ранно проучване на университета Джорджтаун.

Такива числа акцентират финансовия напън, пред който са изправени доста фамилии, пробвайки се да си разрешат живот от междинната класа, защото разноските като грижи за деца, образование в лицей и закупуване на дом не престават да порастват. Анализът на Investopedia пресмята междинната цена за реализиране на други аспекти, обичайно свързани с американската фантазия, като владение на къща и развъждане на две деца до 18-годишна възраст. 

Анализът от USA Today откри, че финансирането на американската фантазия коства към $130 000 на година за четиричленно семейство. Средният приход на домакинство възлиза на към $74 450, според Бюрот...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР