Американската марка Chevrolet представи обновения модел Camaro, койте ще се

...
Американската марка Chevrolet представи обновения модел Camaro, койте ще се
Коментари Харесай

Chevrolet представи новото Camaro  

Американската марка Chevrolet показа актуализирания модел Camaro, койте ще се създава във вид купе и кабриолет. В Съединени американски щати продажбите на автомобила ще стартирана до края на тази година. По данни на профилираното издание Motor1, цените ще стартират от 30 0000 $.

Легендарното Chevolet Camaro е снабдено с 6,2-литровым бензинов мотор V8. Мощността на мотора е 461 конски сили, като той е комплектован с 10-степенна автоматизирана предавателна кутия.

Актуализираният автомобил е получил нова радиаторна решетка, други брони и модифицирана оптика. На лидера се оферират 20-инчови джанти и няколко нови цвята на каросерията. Кабината е оборудвана с ново осветяване, както и усъвършенствана мултимедийна система и камера за назад виждане.

Освен това моделът ще се предлага и в нова базова версия под името Turbo 1LE. Тази трансформация е комплектувана с 2,0-литров бензинов турбомотор с мощ 278 конски сили. Двигателят ще работи с шестстепенна механична скоростна кутия. Новата трансформация е оборудвана с усъвършенствано и по-твърдо окачване, 20-цолови джанти, спирачна система Brembo, нов режим на държание Track Mode.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР