Американската корпорация Amazon ще инвестира над 1,4 милиарда долара в

...
Американската корпорация Amazon ще инвестира над 1,4 милиарда долара в
Коментари Харесай

Amazon влага над 1,4 милиарда долара в нови офиси в шест американски градове

Американската корпорация Amazon ще влага над 1,4 милиарда $ в разширението на наличието си в шест американски градове, с цел да сътвори 3500 нови работни места.
В публично официално съобщение компанията декларира планове да влага в разкриването на нови позиции за механически експерти и управнически фрагменти като ще разшири техническите си центрове в Далас, Детройт, Денвър, Ню Йорк (Манхатън), Финикс и Сан Диего. Ще вложим в това уголемение над 1,4 милиарда $, прецизират от Amazon.
Корпорацията не показва периода на осъществяване на проектите. Тя има намерение да сътвори 2000 работни места и да открие офис в постройката на универсалния магазин Лорд енд Тейлър (Lord & Taylor) на Пето авеню в Манхатън.

От 2010 година Амазон е вложил в стопанската система на щата Ню Йорк над 7 милиарда $ и е дал работа на 24 000 души, написа Българска телеграфна агенция. Корпорацията е записала доходи от 88,9 милиарда $ през второто тримесечие на тази година, което е нарастване с 40 % по отношение на резултатите от второто тримесечие на 2019 година (63,4 милиарда долара). Печалбата е достигнала 5,2 милиарда $ или 10,30 $ на акция. През второто тримесечие на предходната година облагата на Амазон е била 2,6 милиарда $ или 5,22 $ на акция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР