Американската компания за разработка на специализиран софтуер МенторМейт организира .

...
Американската компания за разработка на специализиран софтуер МенторМейт организира .
Коментари Харесай

МенторМейт включва Data Engineering и Cloud & DevOps в програмата на MentorMate DevCamp

Американската компания за разработка на профилиран програмен продукт МенторМейт провежда. Участниците ще могат да изберат едно от следните три посоки: Data Engineering, Cloud & DevOps и Automation QA.

MentorMate е четиримесечно образование, с включена заплата, основано за студенти и хора с интерес към сферата на софтуерните технологии. Програмата включва лекционна част, самостоятелни задания и работа по действителни потребителски планове. През целия интервал на MentorMate DevCamp участниците получават поддръжка и насоки от топ специалистите на , които влизат и в ролята на техни самостоятелни ментори.

Докато развиват своите умения, участниците стартират работа и по действителни планове на цялостен работен ден, което им оказва помощ да натрупат скъп на практика опит. Това им дава опция да се потопят в културата на компанията, която цени проактивността, гъвкавостта и високите резултати в работата. След сполучливо показване в MentorMate DevCamp най-хубавите от тях получават предложение за работа в компанията и имат опция да продължат професионалното си развиване като Data Engineer, Automation QA или Cloud & DevOps Engineer.

“DevCamp е инвестиция в подготовката на идващото потомство IT гении и да допринесем за промишлеността. Програмата е метод да помогнем на млади гении да станат отлични софтуерни експерти, като това е нашият принос към IT общността като цяло. Стремим се да дадем късмет на най-хубавите да се допрян до работа по действителен план на клиент. ”, споделя Красимир Николов, VP of Technology в МенторМейт.

Препоръчително е претендентите за програмата да имат прочут опит в софтуерната разработка. От тях се чака да имат както базови знания по най-малко един програмен език и положително схващане на логаритми, по този начин и аналитични умения. Кандидатите следва също да имат положителни информационни умения, дарба за работа в екип и отлични знания по британски език.

Кандидатстването за е отворено до 17 юни 2022 година. Всички кандидатствали ще получат задача, която би трябвало да изпълнят в границите на пет дни след кандидатстването. Тези, които решат сполучливо задачата, ще бъдат поканени на онлайн изявление, извършено на британски език. Най-добрите ще имат опцията да станат част от програмата, която започва на 4 юли.

 

За МенторМейт:

МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на програмен продукт в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе и експерти, които работят отдалечено от разнообразни точки на света. Компанията предлага кариерни благоприятни условия в разнообразни софтуерни посоки - от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнородни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по целия свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за отдалечен, офис или хибриден модел на работа. Компанията е насочена към хората със своите благоприятни условия за професионално развиване, еластичен модел на работа и просвета, основана на достоверност, взаимопомощ и почитание. Научете повече на

 

За MentorMate DevCamp:

DevCamp е 4-месечна обучителна стратегия за софтуерни технологии, предопределена за млади гении, подготвени да започват своята кариера в областта на софтуерната разработка. Участниците имат опцията да развият своите механически умения и да натрупат на практика опит в работата по действителни планове, до момента в който получават финансово заплащане.



*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР