Американската компания разработва нова версия на своята ваксина, която може

...
Американската компания разработва нова версия на своята ваксина, която може
Коментари Харесай

Разработва се нова версия на ваксината на Pfizer

Американската компания създава нова версия на своята ваксина, която може да се съхранява до шест месеца при по-високи температури. Това съобщи изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла пред новинарския портал Axios, оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.
" В момента работим по нова версия на имунизацията ", сподели той. " И тази ваксина може да се съхранява до шест месеца в стандартен фризер ". Бурла добави, че компанията ще показа създаването скоро. Настоящата ваксина, създадена от Pfizer и немската компания BioNTech, може да се съхранява при температури от минус 60 до минус 80 градуса по Целзий в продължение на шест месеца.
 ЕМА: РНК имунизациите наподобяват ефикасни против индийския вид на ковид ЕМА: РНК имунизациите наподобяват ефикасни против индийския вид на ковид
РНК имунизациите против COVID-19, като тези на фирмите Pfizer/BioNTech и Moderna, наподобяват ефикасни против така наречен индийски вид на...
През февруари Pfizer и BioNTech подадоха актуализация до Администрацията по храните и медикаментите, че имунизацията може да се съхранява при -25 до -15 градуса по Целзий за две седмици. Регулаторът към момента преглежда предоставената информация.
Ампулите от имунизацията, създадена от Pfizer и BioNTech, след топене могат да се съхраняват при температура от 2 до 8 градуса за не повече от пет дни. Лекарството се доставя в особено проектирани термоконтейнери, които могат да се употребяват като краткотрайно предпазване за общо до 30 дни, при изискване че се пълнят със изсъхнал лед на всеки пет дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР