Американската компания NZXT, както обеща, представи нови устройства от ексклузивната

...
Американската компания NZXT, както обеща, представи нови устройства от ексклузивната
Коментари Харесай

NZXT представи корпус и кожух за дънни платки в духа на Fallout

Американската компания NZXT, както даде обещание, показа нови устройства от извънредната линия CRFT (Custom Crafted). Това е корпуса H700 Nuka-Cola Edition и кожуха за дънни платки N7 Nuka-Cola Edition в стила на Fallout.


Според наличната информация, корпусът H700 Nuka-Cola Edition (впрочем, както и H700 PUBG Limited Edition) ще бъде пуснат в тираж от 2000 броя. Що се отнася до кожуха за дънни платки, то той ще постъпи в продажба единствено в 400 комплекта за модинг.

Малко ненадейно наподобява цената на корпуса H700 Nuka-Cola Edition. Производителя го предлага за $300, до момента в който сходните характерности на H700 PUBG Limited Edition и главната версия на NZXT H700i се оферират за $200.



Това евентуално е обвързвано с особения лицензионен контракт с Bethesda Softworks, а може би и с спомагателното съоръжение — всеки покупател на корпуса ще получи инцидентна фигура Vault Boy от Fallout 3 и Fallout 4. Кожухът N7 Nuka-Cola от своя страна е оценен непретенциозно и ще се продава за $50.



За да се запознаете с детайлностите към новите артикули от серията CRFT, посетете формалния уебсайт на компанията. Дебютът на корпуса H700 Nuka-Cola Edition и кожуха N7 Nuka-Cola Edition ще се организира този месец с досегаемост за поръчки от целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР