Американската компания "Netflix" е предвидила в плановете си риалити шоу,

...
Американската компания "Netflix" е предвидила в плановете си риалити шоу,
Коментари Харесай

Изненада: `Игра на калмари` се завръща като риалити шоу

Американската компания "Netflix " е планувала в проектите си риалити шоу, въодушевено от най-гледания ѝ сериал от основаването ѝ до в този момент - "Игра на калмари ", оповестяват от Би Би Си.

Естествено, за разлика от продукцията, в която залогът е на живот или гибел, в най-лошия случай участниците в шоуто "Игра на калмари: Предизвикателството " ще останат без премията от 4,56 милиона щатски $. Това е най-голямата сума, която ще бъде платена еднократно в ефирен формат, акцентират от "Netflix ".



След кастинг в риалитито ще вземат участие 456 играчи от целия свят, които би трябвало да са навършили 21 години. Те би трябвало да владеят съвършено британски език и при започване на идната година да са разполагаем за фотосите. Според проектите те ще продължат до четири седмици, допълват още от медията.

Южнокорейската продукция "Игра на калмари " стана най-гледаният сериал на "Netflix " след излизането си през септември 2021 година Епизодите, които описват историята на 456 състезатели, борещи се за живота си в страховито антиутопично съревнование с премия от 36 милиона $, се трансфораха не просто в шлагер, само че и в промишленост. Вдъхновиха безчет мемове и основаването на костюми за Хелоуин.



Филмът е стриймван от клиентите над 1,65 милиарда часа за 28 дни след стартирането му в платформата. Той донесе и международна популярност на актьорите, изиграли основните функции в сериала - Хойо Джънг, Уи Ха Джун, Ли Джон Дзъ, Кон Ю, Пак Ае Су и други

В сезон първи на продукцията сюжетът се върти към житейската орис и премеждия на няколко души, всеки от тях от които е заседнал в задължения. Те се включват в съревнование с обичайни детски игри с награден фонд от 45,6 милиарда вона. Всеки изгубил в съответната игра губи и живота си.

Риалити шоуто ще бъде снимано в Обединеното кралство. То ще бъде предавано в 10 епизода и ще включва игри, направени по тези в сериала, само че ще има и други, споделят от "Netflix ".

Стрийминг платформата разгласи проектите си за риалити шоуто малко откакто заяви, че "Игра на калмари " ще има и втори сезон, който по проекти би трябвало да е подготвен до есента на 2023 година



В изказване пред "Netflix " сценаристът и режисьор на "Игра на калмари " - Хуанг Донг-хьок, разкри някои дребни секрети за втория сезон, от които излиза наяве, че героите Сон Ги-хун и митичният фронтмен ще се завърнат. Зрителите още веднъж ще се срещнат и с мъжа в костюма, който ги примамва за играта. Ще се срещнат и с Чеол-су - приятелят на Юнг-хи, куклата, която усеща придвижването на участниците в една от игрите ".

Кога тъкмо обаче ще започва новият сезон, той не прецизира.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР