Американската компания Модерна“ е готова с модифицирана версия на ваксината

...
Американската компания Модерна“ е готова с модифицирана версия на ваксината
Коментари Харесай

Модерна готова с модифицирана версия на ваксината си

 Американската компания " Модерна “ е подготвена с модифицирана версия на имунизацията си, която е създадена особено против южноафриканския вид на ковид, предадоха международните организации. Подобреният препарат е подготвен за клинични изпитвания върху хора.

От " Модерна “ изпратиха на американските Национални институти по опазване на здравето дози от усъвършенстваната ваксина, с цел да започват клиничните изпитвания.

" Трябва да действаме изпреварващо във връзка с зараждащите нови разновидности на ковид “, съобщи изпълнителният шеф Стефан Бансел.

Той посочи, че компанията се ангажира да направи толкоз модификации на имунизацията си, колкото са нужни, до момента в който пандемията бъде сложена под надзор, оповестява bTV.

Американската организация по медикаментите заяви, че няма да се постанова производителите да минават през цялата дълга процедура по издаване на позволение за към този момент утвърдени ваксини при положение на модифицирането им за битка с новите разновидности на вируса. Подобни известия има и от Европейската лекарствена организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР