Американската компания Micron Technology създаде първата в света microSD карта

...
Американската компания Micron Technology създаде първата в света microSD карта
Коментари Харесай

Излезе първата в света microSD карта с капацитет 1.5TB

Американската компания Micron Technology сътвори първата в света microSD карта памет, способна да съхранява 1.5TB информация. Новият модел се назовава i400, а доставките на пробни мостри към този момент започнаха.

Картата се базира на 176-слойни 3D NAND чипове с флаш памет и дава отговор на стандартите SD3.0 и UHS-1, както и на U3, A2 и Class 10. Има нараснала резистентност към отрицателни фактори от околната среда и може да работи в необятен температурен диапазон – от минус 25 до плюс 85 градуса по Целзий.

i400 е предопределена главно за потребление в камери за видеонаблюдение. Според производителя, потенциал от 1,5 TB ще бъде задоволителен за предпазване на видео материали за 120 дни, или цели 4 месеца.

 Излезе първата в света microSD карта с потенциал 1.5TB

Картата може да се употребява в режим 24/7 в продължение на 5 години. Високата продуктивност разрешава по едно и също време запис на 4K видео и обработка на до осем AI събития в секунда, като разкриване и подредба на обекти, различаване на лица и други

Декларираното от производителя MTBF (средно време сред отказите) доближава 2 милиона часа. Серията i400 включва също карти памет с потенциал от 64GB, 128GB, 256GB, 512GB и 1TB. Цената към момента не оповестена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР