Американската компания Kinesis е известна със своите ергономични клавиатури, които

...
Американската компания Kinesis е известна със своите ергономични клавиатури, които
Коментари Харесай

Kinesis представи ергономичната геймърска клавиатура Freestyle Edge

Американската компания Kinesis е известна със своите ергономични клавиатури, които създава към този момент от над 25 години. Характерното за клавиатурите на този производител е, че са раздените на две елементи с разнообразни полета клавиши, а половинките се разполагат по допустимо най-удобен ъгъл за по-удобна работа.
Миналата година Kinesis разшири сферата на активността си и сътвори отдела Kinesis Gaming, който създава ергономични клавиатури за геймъри, а първият модел стана клавиатурата Freestyle Edge, която развива концепциите, заложени в мембранната клавиатура Freestyle2.



Kinesis Freestyle Edge е формирана от две елементи, съединени с 50 сантиметров кабел. По този метод двата блока могат да бъдат насочени един към различен под най-удобния за играча ъгъл.



Използват се дълготрайните механични превключватели Cherry MX с запас от 50 милиона клика. На лявата половина е сложена група от 10 клавиша с опция за програмиране и основаване на макроси. В комплекта е включена фирмената стратегия SmartSet App дава необятни благоприятни условия в това направление.



Всеки клавиш има лична синя светодиодна подсветка с опция за контролиране на яркостта.

Геймърската клавиатура Kinesis Freestyle Edge към този момент се продава в интернет магазините при цена $220 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР