Американската компания Johnson & Johnson ще се раздели на две

...
Американската компания Johnson & Johnson ще се раздели на две
Коментари Харесай

Компанията Johnson & Johnson ще се раздели на две

Американската компания Johnson & Johnson ще се раздели на две - едно поделение, което се занимава с медицински произведения и медикаменти с рецепта, и друго, което продава артикули като лепенки и козметика. Това съобщи CNN.

Компанията съобщи в петък, че този ход ще спомогне за възстановяване на фокуса и бързината на всеки от отделите, с цел да се отговори по този метод на бизнес трендовете.

Подразделението за медикаменти ще резервира името Johnson&Johnson. Именно то ще продължи да се занимава и , която е благосъстоятелност на Johnson&Johnson

Не е ясно по какъв начин ще се споделя другата компания, само че тя ще включва водещи марки за козметични артикули, вода за уста, лепенки и други. Очаква се да генерира доходи от 15 милиарда $ на година.
 Здравните управляващи в Съединени американски щати
Здравните управляващи в Съединени американски щати " за " бустери на Moderna и Johnson & Johnson

След като FDA даде утвърждение

" Управителният съвет и мениджърският екип считат, че плануваното обособяване на бизнеса с потребителско здраве е най-хубавият метод да ускорим напъните си да обслужваме пациенти, консуматори и здравни експерти, да създадем благоприятни условия за нашия надарен световен екип, да подтикваме печеливш напредък и - най-важното - да подобрим резултатите в опазването на здравето за хората по света ", съобщи в изказване основният изпълнителен шеф на Johnson & Johnson Алекс Горски.

Очаква се разделянето да бъде финализирано в идващите две години.

Няколко дни по-рано , разгласи, че се разпадне на три обособени компании, които ще се концентрират върху авиация, енергетика и опазване на здравето.
 AstraZeneca е продала ваксини за 2,2 милиарда $ от януари до септември
AstraZeneca е продала ваксини за 2,2 милиарда $ от януари до септември

Компанията чака " скромна доходност "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР