Американската компания Harman/Kardon представи на IFA 2018 домашната смарт колонка

...
Американската компания Harman/Kardon представи на IFA 2018 домашната смарт колонка
Коментари Харесай

IFA 2018: анонс на мощната смарт колонка Harman/Kardon с Google Assistant

Американската компания Harman/Kardon показа на IFA 2018 домашната смарт колонка Citation 500. Устройството е забавно със своите габаритни размери, мощ и съществуването на Гугъл Assistant.

Устройството има сензорен LCD екран на горния панел, благодарение на който може да се ръководи възпроизвеждането на музиката, силата на звука и някои функционалности на Асистента. Налични са 6 микрофона два представителя и субуфер. Пиковата мощ на колонката е 200 W. Производителят прецизира, че се поддържа 24-битов/96 KHz аудио стрийминг.



Смарт колонката Citation 500 може да се употребява като централен хъб за ръководство на осветлението, термостат, както и за ръководство на другите смарт устройства. Разбира се, благодарение на Гугъл Assistant е допустимо да се чуе прогнозата за времето, да се прегледат новините, да се изпрати известие във WhatsApp, да се поръча за гледане обичания сериал, да се извика UBER такси и така нататък

Продажбите на смарт колонката на Harman/Kardon започват през месец септември тази година при цена $700 . Предлагат се модели с черен и сив цвят на корпуса.

По-подробна информация за устройството ще бъде обявена след формалното начало на IFA 2018 събитието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР