Американската компания EVGA вече приема предварителните поръчки за закупуването на

...
Американската компания EVGA вече приема предварителните поръчки за закупуването на
Коментари Харесай

EVGA започна предварителните продажби на водния блок Hydro Copper за GeForce RTX

Американската компания EVGA към този момент приема предварителните поръчки за закупуването на водните блокове Hydro Copper с цялостно покриване на видеокартите GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti.

Както и при доста други сходни охладители, основата и на този воден блок е направена от никелирана мед. Тя контактува с графичния процесор, чиповете памет и съставените елементи на зареждането на видеокартата. Точно над графичния процесор е основан масив от микроканали, благодарение на които топлината се разсейва по-ефективно.



Горната част на водните охладители е направена от транспарантна пластмаса с декоративни алуминиеви пластини. Блокът с отверстията е съчетаем с фитинги с стандартизиран размер G1/4. Охладителите се продават с сложени термични уплътнения.



Водните блокове EVGA Hydro Copper за видеокартите GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti се оферират в онлайн магазина на производителя при цена $150 .

Да си напомним, че видеокартите RTX поддържат технологията Ansel RTX, която съчетава опциите на трасирането на лъчите с дълбокото машинно образование. Така да вземем за пример, в играта Assetto Corsa Competizione има 10-кратно увеличение броя на трасиращите лъчи в един пиксел (refractions per pixel), 12-кратно за фоновите сенки, 32-кратно за динамичните сенки и 40-кратно за отраженията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР