Американската компания EVGA съвсем скоро ще предложи на купувачите минимум

...
Американската компания EVGA съвсем скоро ще предложи на купувачите минимум
Коментари Харесай

EVGA подготвя четири версии на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti

Американската компания EVGA напълно скоро ще предложи на купувачите най-малко четири нови версии на на видеокартата GeForce GTX 1070 Ti. Информацията е на известния уеб-сайт VideoCardz.

Засега не са оповестени индустриалните показатели на новите фабрични карти, само че се знае, че три от тях ще бъдат оборудвани с фирменото изстудяване ICX с нагревател с няколко медни топлинни тръби, два вентилатора и спомагателни термични датчици, ситуирани във основни точки на печатната платка. Четвъртия модел е присъщ с по-широката си дънна платка. Охладителната система на четвъртия модел разполага с центробежен вентилатор.



И четирите нов видеокарти GeForce GTX 1070 Ti работят с идентични честоти – 1608-1683 MHz за графичните процесори и 8 GHz за GDDR5 паметта. Новите устройства употребяват орязана версия на графичния процесор Nvidia GP104 с 2432 CUDA ядра, 152 текстурни блока (TMU) и 64 рендиращи модула (ROP). Новите видеокарти са оборудвани с 8 GB буферна памет.



Според тази информация, формалният анонс на видеокартите EVGA GeForce GTX 1070 Ti е плануван за този четвъртък, 26 октомври. Засега не е оповестена информация за цените на новите графични карти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР