Американската компания бележи ръст на пазарите в Европа и АзияОт

...
Американската компания бележи ръст на пазарите в Европа и АзияОт
Коментари Харесай

Cisco твърди, че отнема дял от Huawei

Американската компания бележи растеж на пазарите в Европа и Азия

От позиция на нововъведенията, никоя друга мрежова компания в света не може да се съпоставя с Cisco, счита Чък Робинс (снимка: Cisco)

Cisco сполучливо конкурира Huawei по целия свят и лишава дял от китайския производител на мрежово съоръжение, съобщи в изявление за CNBC основният изпълнителен шеф на компанията Чък Робинс.
още по тематиката
Подразделението на Cisco за работа с снабдители на услуги в Европа и Азия, където американската компания се конкурира с Hauwei, показва положителна динамичност, акцентира Робинс.

По неговите думи, когато избират сред технологиите на Cisco и Huawei, клиентите отдават желание на американската компания. Робинс твърди, че от позиция на нововъведенията, никоя друга мрежова компания в света не може да се съпоставя с Cisco.

Продажбите на Cisco за последното тримесечие се повишиха с 5% до 12,45 милиарда $, а чистата облага възлиза на 2,8 милиарда $. В сегмента на инфраструктурните платформи, където влизат комутатори, маршрутизатори и съоръжение за дейта центрове, Cisco бележи растеж от 6% на годишна база.

На фона на положителните финансови резултати, акциите на американския производител нарастнаха с 3%. Според анализатори, Cisco зависи едва от китайския пазар – на него се падат единствено 2% от приходите на компанията. Поради това няма причина Cisco да се безпокои от преимуществата на Huawei в Китай.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР