Американската кинокомпания A24 разработва биографичен филм за Илон Мъск, а

...
Американската кинокомпания A24 разработва биографичен филм за Илон Мъск, а
Коментари Харесай

Снимат биографичен филм за Илон Мъск, известен режисьор е замесен

Американската кинокомпания A24 създава биографичен филм за Илон Мъск, а режисьор ще е Дарън Аронофски, удостовери The Hollywood Reporter.

За филмовата акомодация A24 избра новата биографична книга за Мъск на Уолтър Айзъксън. Аронофски, прочут със заглавията " The Whale ", " Black Swan ", " Requiem for a Dream " и други, ще режисира и продуцира кино лентата с продуцентската си компания Protozoa Pictures. Говори се, че книжната договорка се е надпреварвала с най-хубавите студия и режисьори.

Книгата на Айзъксън изследва живота на 52-годишния мъж от детството му в Южна Африка, отгледан от бащата инженер Ерол Мъск, разказан като  " харизматичен мечтател “ и майката диетолог Майе Мъск, която в този момент работи и като модел.

Айзъксън следил Мъск в продължение на две години и участвал на срещите му, обикалял фабриките на фирмите му и прекарал часове в изявленията с Мъск и неговото семейство, другари, сътрудници и съперници. До 2022 година Tesla е продала един милион електрически коли, а SpaceX изстреля 31 ракети в космоса.

Уолтър Айзъксън е написал не една и две биографии на персони като Айнщайн, Да Винчи и Стив Джобс. Книгата за софтуерния пионер и съосновател на Apple бе превърната във филм с Майкъл Фасбендър и Кейт Уинслет, а тогава режисьор бе Дани Бойл. Сценарият, основан на биографията на Айзъксън, се концентрира върху три презентации, изнесени от Джобс, които дефинират живота му и ролята му в Apple.

Подробностите за филмовата акомодация на биографията на Мъск за момента се пазят в загадка. Въпреки че към момента не е оповестено кой артист ще бъде определен за ролята на 52-годишния милиардер, почитатели считат, че ролята би трябвало да отиде при канадския артист Кевин Дюранд, прочут от филми като The Strain, The Butterfly Effect и X-Men Origins: Wolverine.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР