Американската кънтри звезда Доли Партън каза, че се е притеснявала

...
Американската кънтри звезда Доли Партън каза, че се е притеснявала
Коментари Харесай

Доли Партън се притеснявала да участва в шоуто на полувремето на “Супербоул”

Американската кънтри звезда Доли Партън сподели, че се е тормозила да взе участие в шоуто по време на финала на шампионата на американската Национална футболна лига (НФЛ), съобщи ДПА.

Тя твърди, че е имала оферти, само че по този начин и не се е почувствала " задоволително огромна ", с цел да се изяви сред полувремената на шампионата по американски футбол " Супербоул ". С идното излизане на първия ѝ рок албум този месец обаче това може да се промени, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Предлагали са ми доста пъти ", споделя Партън пред " Холивуд рипортър ". " Не можех да се включа поради други задължения или просто не смятах, че съм задоволително огромна... да осъществявам толкоз огромна продукция ".

Изпълнителката, която е на 77 години, счита, че шоуто сред полувремената на " Супербоул ", гледано от 100 милиона фенове по целия свят и с присъединяване на огромен брой реализатори, обичайно са по-грандиозни от всичко, което е правила.

След идното на 17 ноември излизане на албума й Rockstar, включващ взаимни осъществявания със Стиви Никс, Пол Маккартни, Елтън Джон, Крис Стейпълтън и други, Доли Партън наподобява премисля опцията да раздруса стадион, цялостен с почитатели на американския футбол.

Ъшър ще бъде хедлайнер на шоуто сред полувремената на " Супербоул " през 2024 година в Лас Вегас. Не е ясно кои ще бъдат неговите посетители, отбелязва ДПА.

Малко са нещата, които 10-кратна носителка на премията " Грами " Партън не е правила. Според изданието " Плейбил ", отдадено на театъра, номинираната за " Оскар ", " Еми " и " Тони " кънтри изпълнителка е в развой на работа по бродуейски мюзикъл за живота си. Тя споделя пред " Холивуд рипортър ", че чака представлението да се играе пред аудитория през 2025 година

През 2022 година Доли Партън бе въведена в Залата на славата на рокендрола, макар че изрази противоречие с номинацията, защото съгласно нея не заслужава сходна чест, напомня ДПА.

" Просто имах възприятието, че ще лишава правото на някой, който може би заслужава това повече от мен. Никога не съм се считала за рок реализатор ", сподели тя, откакто разбра, че номинацията й не може да бъде оттеглена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР