Американската кафе верига Старбъкс“ (Starbucks) стартира в събота най-големия си

...
Американската кафе верига Старбъкс“ (Starbucks) стартира в събота най-големия си
Коментари Харесай

„Старбъкс“ стартира мащабен проект за обществено благосъстояние в Китай

Американската кафе верига „ Старбъкс “ (Starbucks) започва в събота най-големия си индивидуален план за публично богатство в Китай.

Той се споделя „ Красива селска общественост “ и включва 1700 квадратни метра умел център за просвета на кафето в Пуър, провинция Юннан, и се концентрира върху възкръсване на селските региони посредством начинания, свързани с кафето.

С обща инвестиция от над 17 милиона юана (2,34 милиона долара), планът поддържа 10 села, отглеждащи кафе, посредством възстановяване на локалната среда и модернизиране на тамошните промишлености.

„ Старбъкс “ е надълбоко обвързван с кафеената промишленост на Юннан. Нашата задача е да помогнем на локалните земеделци да отглеждат качествено кафе, да подобрят живота си и да изградят мощни общности “, разяснява Жу Лей, вицепрезидент в „ Старбъкс Китай “, добавяйки, че планът има за цел да развие също туризма, обвързван с кафето, да насърчи развъждането на първокласни сортове и да усили приходите на заетите в бранша.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19816Георги Стамболиев: Насилието над истината е последното леговище на неудачникаАлтернативен Поглед35889Татяна Дончева за консолидацията на Българска социалистическа партия и " ЛЕВИЦАТА! " Алтернативен Поглед76362Проф. Дарина Григорова: В Украйна се сътвориха две народи, които са антагонисти като историческа памет, полезности и отношение към РусияАлтернативен Поглед37597Проф. Дарина Григорова за годишнината от убийството на Николай II и неговото семействоАлтернативен Поглед15965Димитър Гърдев: Политическите земетресения у нас - привършване на изборната ни системаАлтернативен Поглед160591Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед86755Проф. Николай Витанов: Целта на руснаците е да унищожат живата мощ на Украйна, тъй като слабата им точка е тамАлтернативен Поглед76362Проф. Дарина Григорова: В Украйна се сътвориха две народи, които са антагонисти като историческа памет, полезности и отношение към Русия  Велислава Дърева, геополитически напън, вътрешнополитически напън, БПЦ Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР