Американската журналистка Джени Суши Равало не е завела гражданско дело

...
Американската журналистка Джени Суши Равало не е завела гражданско дело
Коментари Харесай

Джени Суши проговори: Кубрат излъга и преувеличи, не съм завеждала дело срещу него

Американската журналистка Джени " Суши " Равало не е завела гражданско дело против Кубрат Пулев, разгласи самата тя извънредно за " България Днес ". Кобрата позволи неточност след своя мач против Богдан Дину и целуна по устните репортерката.

Инцидентът беше сниман с камера и стана причина за 6-месечно заледяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и минава специфичен курс за полово посягане против дами. " Искам да бъде ясно, че в никакъв случай не съм завеждала дело - удостовери Джени Равало. - С Пулев в никакъв случай не сме били другари. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга целия свят, когато сподели, че сме били другари, до момента в който ме целуваше. Това беше неговият първи мач в Съединени американски щати. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача. "

Равало желае да не помни случилото се. След целувката тя изчезна от обществените мрежи и отклони оферти за изявленията. Тя на никое място не разяснява появилите се скандални клипове с нейно присъединяване от купона по случай успеха на Пулев над Богдан Дину. " През цялото време мълчах - добави Джени Суши. - Получавах известия от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че употребявам случая, с цел да стана известна. "

" Няма да трансформира нищо, колкото и да приказвам. Българите към този момент имат построено мнение ", добави още пред " България Днес " журналистката. Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно чуване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще реши дали е извършил прецизно заръките след абсурда с " Целувкагейт ". Кобрата беше непосредствено застрашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, в случай че не се съобрази със глобите.

Кубрат Пулев и неговият управител Ивайло Гоцев бяха потърсени за коментар, само че не дадоха отговор на изказванията на Джени Суши.

Джени Равало взе своето първо изявление след случката с Кубрат Пулев. Преди няколко дни тя се срещна с най-мощната жена в ММА - Габи Гарсия. разилката е 9-кратна международна шампионка по жиу жицу. Тя е без загуба в мачове по разпоредбите на смесените бойни изкуства. 95-килограмовата южноамериканка на няколко пъти е получавала санкции за неточно държание против своите съпернички. Джени Суши пусна превю на изявлението в своя инстаграм. Очаква се диалогът да бъде оповестен в уеб страницата " Вегас спортс дейли ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР