Американската интернет и софтуерна корпорация Google обяви поредица от финансови

...
Американската интернет и софтуерна корпорация Google обяви поредица от финансови
Коментари Харесай

Google иска да участва в усилията за ваксиниране по света

Американската интернет и софтуерна корпорация Гугъл разгласи поредност от финансови дарения и ограничения за подкрепяне на имунизационните акции в Съединени американски щати и по света, в това число " виртуален сътрудник " за насочване на консуматори с непълен или никакъв достъп до интернет, съобщи Франс прес.

Достъпен посредством текстово известие, посредством онлайн чат или посредством мобилен телефон, той би трябвало да разреши записване на час за имунизиране, както и за задаване на съществени, свързани с това, въпроси на 28 разнообразни езици.

Този инструмент е създаден от звеното на софтуерния колос, което се занимава със запазване информация в " облак ", и е ориентиран основно към хора с стеснен достъп до интернет, се показва в известие на Гугъл.

Корпорацията показва, че желае да улесни имунизирането на общности в неравностойно състояние на достъп до здравни грижи.

Калифорнийската компания даде обещание да достави 250 000 дози ваксини на страни в потребност, да помогне за финансиране на краткотрайни центрове за имунизиране в Съединени американски щати и да даде 250 милиона $ за рекламни дотации за подкрепяне на държавни управления и здравни организации, измежду които Световната здравна организация, с цел да осведомят за настоящи акции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР