Американската хитмейкърка Мадона с гордост подкрепи сина си Роко Ричи,

...
Американската хитмейкърка Мадона с гордост подкрепи сина си Роко Ричи,
Коментари Харесай

Мадона с гордост подкрепя художествената изложба на сина си Роко Ричи с картини на цена от £20 000

Американската хитмейкърка Мадона с горделивост поддържа сина си Роко Ричи, до момента в който той показва своето изкуство в нова галерия с картини на цена от колосалните £20 000 ($25 000 ).

Хитмейкърът на Material Girl, 65, си взе рядка отмора от епичното си турне Celebration Tour - което би трябвало да завърши в Бразилия идващия месец - като се насочи към Маями, с цел да бъде до най-големия си наследник, която споделя с някогашния си брачен партньор Гай Ричи. Любящата майка отиде в Instagram, с цел да показа слайдшоу от изображения на арт шоуто, като сподели на почитателите си, че е „ толкоз щастлива “, че е там, с цел да поддържа 23-годишното момиче.

„ Много съм благополучен, че имам свободна нощ, с цел да се насладя на [sic] най-новата сбирка от картини на моя наследник Роко, наречена „ Pack A Punch “, въодушевена от бойци по муай тай. Толкова горделив! @miamidesigndistrict “, написа Мадона. Кралицата на попа носеше замайващ изумруденозелен костюм за арт събитието, който тя комбинира с бяла каубойска шапка и диамантена о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР