Американската филмова легенда Ал Пачино разкрива, че едва не е

...
Американската филмова легенда Ал Пачино разкрива, че едва не е
Коментари Харесай

COVID-19 едва не е отнел живота на Ал Пачино

Американската кино легенда Ал Пачино разкрива, че едвам не е починал от COVID-19 през 2020 година Сърцето на артиста е спряло за няколко минути и се е наложило екип от шестима парамедици и лекари да го върнат към живота, написа „ Гардиън “.

84-годишният артист се заразява с ковид през 2020 година, още преди да има ваксина. В изявленията за в. „ Ню Йорк Таймс “ и списание „ Пийпъл “ той споделя в детайли за това, което претърпява тогава.

В един миг сърцето на Ал Пачино стопира. „ Казаха, че пулсът ми е липсващ. Седях си в къщата и ме нямаше. Нямах пулс. Беше като че ли ту си тук, ту те няма. Мислех си: „ Уау, ти даже нямаш мемоари. Нямаш нищо. Странна работа “, споделя артистът пред „ Ню Йорк Таймс “.

Ал Пачино си спомня, че се е чувствал „ извънредно недобре “, и си спомня, че е имал тресчица и дехидратация, преди да загуби схващане. Пристига кола за спешна помощ и той се разсънва в хола си измежду медицински екип от шестима парамедици и двама лекари.

„ Бяха облечени с костюми, които изглеждаха като от космоса или нещо сходно. Беше малко шокиращо да отвориш очи и да видиш това. Всички бяха към мен и споделяха: „ Той се върна. Той е тук “, споделя артистът.

В диалог пред „ Пийпъл “ Ал Пачино слага под въпрос дали в действителност е починал, макар че здравната сестра удостоверява неналичието на пулс.

„ Мислех, че съм претърпял гибелта. Може и да не съм... Не мисля, че съм починал. Всички си мислеха, че съм мъртъв. Как бих могъл да съм мъртъв? Ако съм бил мъртъв, значи съм примрял “, добавя той.

Носителят на „ Оскар “ съобщи пред „ Ню Йорк Таймс “, че „ не е видял бяла светлина или нещо сходно “ и че „ няма нищо там “ след гибелта, въпреки че прекарването го е подтикнало към екзистенциален размисъл, съобщи bTV.

„ Както споделя Хамлет: „ Да бъдеш или да не бъдеш “. „ Неоткритата страна, от чийто кей никой пасажер не се връща “. Няма те към този момент. Никога през живота си не бях мислил за това. Но знаете ги актьорите –  звучи добре да кажеш, че съм починал един път. Какво се случва, когато няма повече? “, споделя още артистът от „ Кръстникът “ и „ Белязаният “ и „ Жега “.

На въпроса на списание „ Пийпъл “ дали конфликтът му със гибелта е трансформирал метода му на живот, Ал Пачино дава отговор: „ Изобщо не. “

Актьорът споделя в детайли за претърпяното в идната си мемоарна книга „ Sonny Boy “. Премиерата на последния му филм, озаглавен „ Моди, три дни на крилете на лудостта “, се състоя предходната седмица на 72-ия кино фестивал в Сан Себастиан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР