Американската армия заяви във вторник, че е конфискувала лодка с

...
Американската армия заяви във вторник, че е конфискувала лодка с
Коментари Харесай

САЩ казват, че 2 SEAL са загубили залавянето на иранска пратка с оръжия за хутите, докато Катар настоява да се съсредоточи върху войната между Израел и Хамас

Американската войска съобщи във вторник, че е конфискувала лодка с „ съвременни стандартни оръжия “, изпратена от Иран до хутите бунтовници в Йемен — доказателство, съгласно военачалник Майкъл Ерик Курила от Централното командване на Съединени американски щати, че „ Иран продължава доставката на напреднала смъртоносна помощ за хусите “, до момента в който те нападат търговски кораби в Червено море.

„ Две Американските военноморски тюлени, за които по-рано беше обявено, че са изгубени в морето, бяха директно забъркани в тази интервенция “, сподели Курила, пълководец на CENTCOM, в изказването, добавяйки, че „ изчерпателното търсене “ продължава за елитните бойци, които не са били виждани след залавянето на 11 януари на иранската лодка.

Служители на защитата споделиха пред CBS News през уикенда, че изчезналите моряци са прескочили борда, до момента в който са се опитвали да се качат на иранския транспортен съд, за който е открито, че транспортира оръжие от Иран за Йемен. Качването е осъществено в бурно море, споделиха чиновниците.

Американски служите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР