Американската армия се оплака, че руски изтребител е тормозил самолет

...
Американската армия се оплака, че руски изтребител е тормозил самолет
Коментари Харесай

САЩ се оплака от тормоз на руски СУ-35 над техен шпионски в Средиземно море

Американската войска се оплака, че съветски изтребител е тормозил аероплан за наблюдаване над Средиземно море , като го е прихванал три пъти за три часа. Втората от тези маневри е счетена за рискова от 6-ти американски флот, оповестява " Таймс оф Израел ", цитирайки " Ройтерс ".

" Докато съветските самолети оперираха в интернационалното въздушно пространство, това взаимоотношение беше безконтролно ", се споделя в изказване на 6-ти флот. " Очакваме те да се държат в сходство с интернационалните стандарти , избрани за обезпечаване на сигурност и попречване на произшествия ", добавя флотът.

Американският аероплан, Посейдон P-8A, е изложен на риск при второто засичане , " защото СУ-35, който прави високоскоростен метод непосредствено пред самолета , излага на риск нашите водачи и екипаж. Екипажът на Р-8А оповестява за турбуленция след след второто взаимоотношение . Продължителността на прихващането е почти 28 минути ".

Руското министерство на защитата съобщи, че е изпратен аероплан Сухой Су-35 от въздушната база в Сирия , с цел да прихване американския аероплан, за който се оповестява, че се доближава към съветското военноморско оборудване " Тартус " на сирийското крайбрежие.

Има напрежение сред Вашингтон и Москва. Скоро, върховен чиновник в администрацията на Тръмп съобщи в неделя, че Съединени американски щати са дали на Русия ясно да разбере няколко пъти през последните месеци , че Америка поддържа израелските офанзиви в Сирия, до момента в който иранските сили работят в страната .
 Тръмп порица Русия, Сирия и Иран за ударите в Идлиб
Тръмп порица Русия, Сирия и Иран за ударите в Идлиб

Продължава напрежението

" Казахме им ( на Русия), че всички ирански сили би трябвало да изоставен, а това не е единствено искане на Израел, само че също и американско ", оповестява източникът, откакто Израел отвърна на офанзива ден по-рано, в която бяха изстреляни ракети от Сирия.

Израел е изискал от Съединени американски щати да се намеси във връзка с Русия за задължението на Москва да държи про-иранските сили най-малко на 70-100 километра от границата , заявявайки, че Вашингтон е повдигнал въпроса пред руснаците.

До три седмици се чака съветниците по национална сигурност на Израел, Съединени американски щати и Русия да се срещнат в Йерусалим на първа по рода си среща на върха по сигурността .

Очаква се американският консултант по националната сигурност Джон Болтън и съветският му сътрудник Николай Патрушев да обсъдят Сирия и Иран . Израел желае да Русия и Съединени американски щати да си сътрудничат в постигането на политическо съглашение, което ще отстрани иранските сили от Сирия.

Израел години наред упреква Техеран, че се пробва да сътвори непрекъснато военно наличие в Сирия , с което ислямската република може да заплаши еврейската страна по същия метод, както и от Ливан със своя представител там - терористичната група Хизбула, добавя " Таймс оф Израел ".
 Израел нанесе удари по цели в Сирия
Израел нанесе удари по цели в Сирия

Властите в Дамаск оповестяват за материални щети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР