Американската актриса Ума Търман планира да получи шведски паспорт, предаде

...
Американската актриса Ума Търман планира да получи шведски паспорт, предаде
Коментари Харесай

Актрисата възнамерява да получи шведски паспорт

Американската актриса Ума Търман възнамерява да получи шведски паспорт , съобщи ТАСС като цитира в. " Афтонбладет ". За задачата тя употребява услугите на юриста и някогашен шведски министър на правораздаването Томас Будстрьом , на който е предоставено да подаде поръчка за приемане на паспорт от нейно име.
 
" Повечето й родственици са шведи, майка й е шведка ", съобщи Будстрьом. " По-рано тя ми сподели, че се усеща шведка ", разясни тя.
 
По думите му преди две седмици на среща с 48-годишната Търман в Ню Йорк му била предоставена тази задача. Ума има намерение да се откри в кралството. " Тя желае да купи дом в Швеция и да живее тук в бъдеще ", разясни Будстрьом. " Ума има доста родственици в южната провинция Сконе , по тази причина са доста аргументите, заради които желае да е шведка ", добави тя.
 
По-рано Търман в няколко изявленията загатна за произхода си и за желанието си да получи шведски паспорт. Баба й е моделът Биргит Холмквист от провинция Сконе, а майка й - моделът Нена декор Шлебрюге.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР