Американската актриса ще трябва да се откаже от селфитатаСкаридите и

...
Американската актриса ще трябва да се откаже от селфитатаСкаридите и
Коментари Харесай

Меган и Хари се взимат днес

Американската актриса ще би трябвало да се откаже от селфитата


Скаридите и раците излизат от менюто на булката


Забранено й е да играе Монополи

 20-1  20-2  20-3
След като се омъжи за принц Хари, Меган няма да може да има персонален профил в обществените мрежи, нито да разгласява там селфита. Да снимаш самичък себе си допуска известна доза суетност, а кралското семейство не желае по никакъв метод да показва такава. Само в формалния профил на семейството се разгласяват деликатно подбрани фотоси. Така се управлява потока информация и се резервира мистерията към фамилията.

Освен това, в случай че обича раци и скариди, Меган ще би трябвало да се въздържа от тях. Тези храни от време на време провокират стомашни неразположения, а една кралска персона не може да тича до тоалетната през 5 минути, до момента в който е на посещаване на високо равнище.

Докато пие чай пък, американска актриса ще би трябвало да се постарае да държи дребното пръстче на ръката си прибрано във вътрешността – безусловно недопустимо е да стърчи на открито.

Когато потеглят на път кралските особи са длъжни да си носят и облекла за заравяне. За да не се окажат неподготвени. Това се е случило със самата кралица Елизабет Втора. Новината за гибелта на татко й я заварва на почивка в Кения. Когато се връща и слиза от самолета, към този момент кралица, Елизабет се оказва облечена неуместно за пред медиите, които я чакат.

Освен това Меган ще би трябвало да се въздържа от играта Монополи. Тя е неразрешена на членовете на кралското семейство от 2008 година насам, когато принц Андрю, херцогът на Йорк, взема решение, че е “твърде порочна” и по тази причина неподхождаща за кралски особи.

Освен това те не гласоподават и би трябвало да са политически неутрални. Интересно е по какъв начин това предписание ще бъде приложено към Меган Маркъл, която е американка. За американците правото да гласуваш е издигнато до дълг. И въобще дали Меган ще има право да гласоподава в американските избори и ще резервира ли американското си поданство.

Меденият месец се отсрочва


Традициите не са това, което бяха


Лимонова торта цапа рокли на церемонията

Датата на сватбата не би била утвърдена от кралица Виктория – пра-пра-пра-пра бабата на принца вярвала, че да се ожениш през май носи неприятен шанс. Тя даже отказала на децата си да подвигат женитба тогава и те бързали да го създадат в края на април.

Младоженците нарушиха и традицията да сервират английска плодова торта на сватбата си и заложиха на лимонова торта с мирис на бъз. Според топ готвачи цветният крем ще изцапа доста скъпи рокли на блестящата гала.

Братът на Хари принц Уилям и Кейт Мидълтън имаха две торти на сватбата си през 2011 година – обичайна 8-етажна плодова торта и шоколадова бисквитена торта, която била обичана на Уилям като дете. Меган и Хари няма и да театралничат дружно на балкона, както го направиха Кейт Мидълтън и принц Уилям на своята женитба. Вместо това младоженците ще седнат в каретата и от нея ще поздравят британци по пътя за Фрогмор Хаус, където ще се състои приемът за гостите.

Противно на традицията двойката няма да отиде незабавно след сватбата на сантиментално странствуване. Седмица след венчавката Меган и Хари имат планувано публично мероприятие.

Принц Уилям ще стане кум на брачна половинка, а Меган се отхвърли от шаферки, макар прогнозите, че тази роля ще изиграят доста от известните приятелки на булката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР