Американската актриса Сара Джесика Паркър е станала жертва на сексуален

...
Американската актриса Сара Джесика Паркър е станала жертва на сексуален
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър се ожали от секс тормоз на снимачната площадка

Американската актриса Сара Джесика Паркър е станала жертва на полов тормоз по време на фотосите на паметния сериал „ Сексът и градът”. За това описа самата тя в ефира на радио Fresh Air.

Звездата, позната по целия свят с ролята си на писателката Кари Брадшоу, призна, че е работила с „ огромни знаменитости”. И въпреки да била една от основните звезди в сериала, не се е чувствала задоволително мощна, с цел да отблъсне мъжете, които са си разрешавали неподобаващо държание. При това тя разбирала, че има цялостно право да каже на въпросния господин, че не се държи вярно.

Паркър споделя още, че се справила с казуса благодарение на сътрудника си. „ Отидох при него, тъй като ми беше доста неловко от тази обстановка. Всичко се промени единствено за няколко часа. Той сподели на екипа: „ Ако това продължи, ще й купя еднопосочен билет и тя повече няма да се върне”, спомня си актрисата.

Отговаряйки на въпрос, обвързван с придвижването #MeToo, Паркър съобщи, че преди към 6-8 месеца е почнала да осъзнава, че се е сблъсквала с безчет случаи на неприятно поведение на мъжете по неин адрес. Тя прибавя, че все пак е продължавала да работи и се е старала да изхвърли тези мисли от главата си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР