Американската актриса Оливия Мън разкри, че е била диагностицирана с

...
Американската актриса Оливия Мън разкри, че е била диагностицирана с
Коментари Харесай

Тъжни новини за Оливия Мън: актрисата разкри, че се бори с рак на гърдата

Американската актриса Оливия Мън разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата предходната година и е претърпяла четири интервенции през последните 10 месеца.

Публикувайки в Instagram, 43-годишната звезда от " Нюзрум "  каза, че нейните интервенции са включвали двойна мастектомия.

Мън сподели, че ракът е бил " нападателен " и " бързо напредващ ", само че е бил заловен " задоволително рано, с цел да има варианти ".
 15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака  15 звезди, които се сблъскаха с борбата с рака
Тя добави, че е " желала да премине през най-трудните елементи, преди да показа " новината.



Актуализацията на здравето на Мън идва три дни откакто тя участва на Оскарите с колегата си, комика Джон Мулани. Двамата имат  двегодишен син на име Малкълм.

 оливия мън Getty

Актрисата, която взе участие в " Меджик Майк ", " Железният човек 2 "  и " X-Men: Апокалипсис ", сподели, че е схванала за рака, откакто е тествала 90 разнообразни ракови гена и е отишла на мамография.



Въпреки че тези проби са били негативни, Мън сподели, че нейният доктор е създал нейния " оценъчен резултат за оценка на риска от рак на гърдата " - което по-късно е довело до спомагателни проби, в това число биопсия, която демонстрира, че " имах рак на Luminal B и на двете гърди ".

Споделяйки известието си дружно със фотоси и видео от болничното заведение, тя написа: „ Luminal B е нападателен, бързо разрастващ се рак. Тридесет дни след тази биопсия ми направиха двойна мастектомия. Чувствах се изцяло добре един ден, до събуждането ми в болнично легло след 10-часова интервенция на идващия. "

„ Късметлийка съм “ , добави тя. „ Хванахме го достатъчно рано, с цел да имам варианти. “

Тя също по този начин сподели, че след диагнозата е плакала само два пъти.

Мън приключи обявата, като похвали Мулани, нейното семейство и другари, както и лекари, медицински сестри и болничен личен състав.

„ Много съм благодарна на Джон за нощите, които прекара в изследване какво значи всяка интервенция и лекарство и какви странични резултати и възобновяване мога да чакам “ , сподели тя.

„ За това, че беше там, преди да вляза във всяка интервенция, и беше там, когато се събудех, постоянно поставяйки рамкирани фотоси на нашето малко момче Малкълм, тъй че да е първото нещо, което виждам, когато разтварям очи ", продължи тя.

„ Благодаря на приятелите, които са имали рак на гърдата, и на приятелите, които ме свързаха с другари, които са имали рак на гърдата, за това, че ме преведоха през някои от най-несигурните и поразителни моменти ", приключи актрисата.
 10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР