Американската актриса Мена Сувари говори за тежката битка с наркотиците

...
Американската актриса Мена Сувари говори за тежката битка с наркотиците
Коментари Харесай

Мена Сувари за тежката борба със следродилната депресия и наркотиците

Американската актриса Мена Сувари приказва за тежката борба с опиатите и за следродилната меланхолия, с която се е борела година и половина след раждането.

43-годишната звезда от „ Американски прелести “ и „ Американски къс “ е била полово насилвана в детството си, а по-късно се пристрастява към опиати. За компликациите, през които е минала през живота си до момента, Сувари искрено споделя в подкаста Broad Ideas на Рейчъл Билсън.



Актрисата дапълни, че не желае да „ захаросва “ компликациите, през които минава. „ Не желая да се държа като съвършената персона. Всеки се пробва да оцелее и да покаже на какво е кадърен, само че хората би трябвало да си оказват помощ “, безапелационна е Мена.

Актрисата не крие, че върви на терапия и получава нужната поддръжка от приятелите си. Разкрива още, че се лекува с холистични практики, като прови хормонални проби и кръвни проучвания, с цел да научи повече за личното си тяло.



Сувари си спомня още, че след раждането на сина си Кристофър е стояла на балкона на дома си и е убеждавала себе си да излезе и да се разноски на открито. Повтаряла си, че би трябвало да излезе, само че се бояла. Съпругът ѝ също ѝ повтарял думите „ Можеш да отидеш “, само че тя била уверена, че няма сили да го направи.

Припомняме, че звездата подписа брак с Майкъл Хоуп през 2018 година, а двойката посрещна първото си дете през 2021 г. 



Актрисата добавя, че към момента се пробва да свикне с мисълта, че би трябвало да бъде до сина си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, с цел да отгледа положително човешко създание. Звездата споделя още, че се е надявала да посрещне първото си дете във вана с вода, само че раждането почнало в дома ѝ, като тъгите ѝ траяли 24 часа, преди да бъде откарана в лечебно заведение, където раждането траяло още едно денонощие. На финала синът на Мена се появил на бял свят след цезарово сечение.



Мена Сувари допуска, че следродилнта ѝ меланхолия се дължи на опиатите, които е взимала преди да забременее. Днес тя е уверена, че те вечно са останали в предишното. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР