Американската актриса е била инкогнито в страната ни за 24

...
Американската актриса е била инкогнито в страната ни за 24
Коментари Харесай

Селена Гомес посети тайно България и се озова в ромска махала


Американската актриса е била тайно в страната ни за 24 часа, предава Нова тв

Холивудската звезда Селена Гомес скрито посети столичен ромски квартал . Невероятната на пръв взор вест се оказа истина. Американската актриса е била тайно в страната ни за 24 часа. Екип на Нова тв  тръгна по следите й, с цел да разбере кой докара Селена Гомес в България и за какво всичко толкоз скрито.

За секретната аудиенция в България международната звезда се похвали сама в обществени мрежи. Тя била впечатлена от това, което видяла у нас.



Една от най-известните американски пеещи актриси, някогашен тийн кумир по време на връзката си с Джъстин Бийбър, посещава страната ни за повторно. Но когато през 2012-а идва за фотосите на кино лентата " Бягство ", всичко е публично. Тълпи еуфорични почитатели я следват непрекъснато.

Посещението от предходната седмица обаче е анонимно . То е по покана на А21 - интернационална организация, която се бори с трафика на хора. Селена Гомес е техен доброволец.

За заплашителните размери на трафика на хора, считан в доста страни за закононарушение против човечеството, организации като А21 предизвестяват от години. В Европа жертвите са главно от България.

Близо 70% от жертвите са експлоатирани полово. Останалите случаи са на трудова употреба, продажба на бебета, насилствени бракове и милостиня. Колкото и необикновено да ни се коства, предизвестяват от А21, евентуална жертва на трафик е всеки. Моделът в случаите на полова употреба е най-прост.

А21 се борят всичко това с осведомителни акции, образоват възпитаници, а три години разкриват и първата в България национална телефонна линия за битка с трафик на хора. На жертвите, които са съумели да спасят, оказват помощ с психолози и юристи.

Как Селена Гомес ще се включи в това и ще посети ли страната ни още веднъж - следва да разберем.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР