Американската актриса Блек Лайвли се извини за пост в социалните

...
Американската актриса Блек Лайвли се извини за пост в социалните
Коментари Харесай

Холивудска актриса се извини на Кейт Мидълтън публично

Американската актриса Блек Лайвли се извини за пост в обществените мрежи, с който се подиграва с принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, преди да стане ясно, че кралската персона е диагностицирана с рак, написа английският " Гардиън ".

Блейк Лайвли се пошегува неотдавна с цифрово манипулираната фамилна фотография, която принцесата на Уелс разгласява в обществените мрежи. Впоследствие конспирациите към положението на Кейт Мидълтън доближиха пика си, преди самата тя да разкрие детайлности за раковото си заболяване.

ИЗВИНЕНИЕТО

" Сигурен съм, че на никой не му пука сега, само че чувствам, че би трябвало да призная това. Публикувах малоумен пост към редактираните фотоси (на Кейт Мидълтън) и през днешния ден тази обява ме ужаси “, написа Лайвли в Инстаграм.

" Съжалявам. Изпращам любов и положителни пожелания на всички “, добави звездата от сериала " Клюкарката ".

ОБЩЕСТВЕН НАТИСК

Извинението на Лайвли, която е омъжена за артиста Райън Рейнолдс, пристигна откакто други американски актьори бях изправени пред напън в обществените мрежи да се извинят за това, че са се шегували за сметка на Катрин.

Това се случи преди Мидълтън да разкрие причината да страни от публичното внимание - раково заболяване, което е било намерено, откакто е претърпяла коремна интервенция през януари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР