Американската актриса Анджелина Джоли остро осъди продължаващия геноцид, извършван от

...
Американската актриса Анджелина Джоли остро осъди продължаващия геноцид, извършван от
Коментари Харесай

Анджелина Джоли осъди Израел - превръщал Газа в масов гроб, но мълчи за терористите от Хамас

Американската актриса Анджелина Джоли остро осъди продължаващия геноцид, осъществяван от Израел против цивилното население в линията Газа.

Тя сподели, че Газа се трансформира в всеобщ гроб, а светът не прави нищо, с цел да спре зверствата на израелските окупатори. „ 40 % от убитите са почтени деца. Цели фамилии биват убивани “, написа актрисата в Инстаграм.

„ Газа е открит затвор от близо две десетилетия и бързо се трансформира в всеобщ гроб. Израел съзнателно бомбардира популацията, което е в капан и няма къде да избяга. Милиони палестински цивилни, с дейната поддръжка на доста държавни управления по света, биват групово наказвани и дехуманизирани, като в същото време биват лишавани от храна, медикаменти и филантропична помощ в прорез с интернационалното право “, уточни Анджелина Джоли. „ Като отхвърлят да изискат филантропично преустановяване на огъня и блокират Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да наложи такова и на двете страни, международните водачи са съучастници в тези закононарушения “, уточни още Джоли, само че не споделя и дума за терористите от " Хамас ", провокирали този боен спор.

Според палестинските управляващи 8800 палестинци са били убити от Израел от 7 октомври насам. В същото време Израел разгласи, че желае да отстрани екстремистката формация „ Хамас “, която атакува изненадващо страната, станал мотив за последвалите дейности от страна на Израел.

Няколко страни към този момент скъсаха дипломатически връзки с Израел в символ на митинг. Високопоставен чиновник на Организация на обединените нации подаде оставка, тъй като по думите му организацията за следващ път не прави нищо, с цел да спре този очевиден геноцид, осъществяван от Израел. Крейг Мохибер сподели, че не може повече да е съизвършител в тези жестокости против популацията в Газа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР