Американската актриса Ан Хечи почина седмица, след като катастрофира с

...
Американската актриса Ан Хечи почина седмица, след като катастрофира с
Коментари Харесай

Почина актрисата Ан Хечи 


Американската актриса Ан Хечи умря седмица, откакто катастрофира с колата си, заяви електронното издание на „Гардиън“. Тя бе на 53 години.

По-рано през днешния ден фамилията ѝ заяви, че не се чака тя да оцелее. Актрисата бе в кома след тежката злополука. Животът ѝ се поддържаше от апарати, с цел да се откри дали органите ѝ могат да бъдат дарени, заяви фамилията ѝ в изказване.

Хечи блъсна колата си в къща в западен регион на Лос Анджелис предишния петък и това аргументи пожар. От полицията оповестиха, че предварителните кръвни проучвания на актрисата са разкрили съществуването на опиати, само че е належащо в допълнение проучване, с цел да се изключат всевъзможни субстанции, одобрявани под лекарско наблюдаване в болница.

Мнозина се надяваха актрисата да се възвърне. Пожарникари споделиха, че тя е разговаряла с тях, когато са я измъкнали от колата. В болничното заведение обаче тя губи схващане и на 8 август от фамилията ѝ оповестиха, че е в извънредно сериозно положение и е изпаднала в кома.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР