Американската администрация продължава да обмисля възможността за налагане на санкции

...
Американската администрация продължава да обмисля възможността за налагане на санкции
Коментари Харесай

САЩ проучва как да наложи санкции на Турция заради С-400


Американската администрация продължава да обмисля опцията за налагане на наказания според американския закон CAATSA ( " За противопоставяне на съперниците на Америка посредством наказания " ) против Турция поради съветските системи С-400, разяснява заместник-помощникът на държавния секретар на Съединени американски щати по европейските и евразийските въпроси Матю Палмър, отговаряйки на въпроси по време на видеоконференция, проведена от немския фонд Маршал във Вашингтон, представен от ТАСС.

" Що се отнася до глобите в границите на CAATSA, (администрацията на САЩ) продължава фокусиран развой на разискване . Не мога да разглася вероятните резултати от този развой ", съобщи дипломатът.

" Оставаме надълбоко загрижени за придобиването и вероятното използване на системата за Противовъздушна отбрана С-400. Продължаваме разговора с нашите турски сътрудници по отношение на нашите терзания, както и методите за справяне с тези проблеми, които се надяваме Турция да одобри ", добави Палмър.

Законът на CAATSA е признат в Съединени американски щати през 2017 година Той планува използването на ограничаващи ограничения против тези страни, които подписват огромни контракти с Русия за закупуване на оръжие и военна техника.
 Неяснота към ориста на съветските С-400 в Турция
Неяснота към ориста на съветските С-400 в Турция

Може да не бъдат активирани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР