Американска майка, обвинена в убийството на две от децата си

...
Американска майка, обвинена в убийството на две от децата си
Коментари Харесай

Американска майка, която „уби две малки деца в битка за попечителство и избяга от САЩ“, е арестувана в Обединеното кралство

Американска майка, упрекната в убийството на две от децата си и по-късно избягала по време на борба за настойничество, е задържана в Обединеното кралство.

35-годишната Кимбърли Синглър в началото е сътрудничила на полицията, проверяваща гибелта на 19 декември, само че е изчезнала в хода на следствието, съгласно Ира Кронин от полицейското ръководство в Колорадо Спрингс.

Полицията съумяха да получат заповед за ареста на Синглър във вторник, само че те считат, че тя към този момент е изчезнала до тогава. „ В началните стадии на следствието я третирахме като жертва на кражба с щурм “, сподели Кронин. Съобщава се, че Синглер е бил задържан в Обединеното кралство, съгласно управляващите. Майката беше арестувана „ без произшествия “.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Сърфист, 39, разпознат, откакто беше погубен при ужасяваща съдбовна „ среща “ с акула

Това се случва повече от седмица след тя твърди, че е умъртвила 9-годишната си щерка и 7-годишния си наследник и се е пробвала да убие 11-годишната си щерка, споделят от полицейско...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР