Американска авиокомпания ще предлага на клиентите си няколко опции за

...
Американска авиокомпания ще предлага на клиентите си няколко опции за
Коментари Харесай

Голяма US авиокомпания одобри резервация на билети с "неопределен пол"

Американска самолетна компания ще предлага на клиентите си няколко варианти за избиране на пол при резервация. " Юнайтед Еърлайнс " е първият огромен транспортьор, който ще разрешава полово неутрална селекция сега на опазване на билет, оповестяват международните организации.

Пътниците ще могат да избират сред " мъж ", " жена ", " избирам да не споделям ", както и нововъведеното - " неустановен ".

Това ще послужи на хора, които не се причисляват нито към мъжкия, нито към женския пол, а по-скоро към т.н LGBTQ общество.
В Австрия третият пол към този момент е публично приет Хората, които не се дефинират нито като мъже, нито като дами, ще могат да записват различен пол в формалните документи
Припомняме, че в някои американски щати към този момент се издават и полово неутрални документи като паспорти, шофьорски книжки и така нататък През 2017 година щатът Орегон беше първият, който утвърди потреблението на неустановен сексуален избор.

Последваха Ню Йорк и Мейн, а отвън Съединени американски щати, сходни паспорти могат да бъдат издадени в Канада, Австралия, Германия, Дания и други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР