Американката, родена с костно заболяване, наречено хипоплазия на хрущялите и

...
Американката, родена с костно заболяване, наречено хипоплазия на хрущялите и
Коментари Харесай

Млада жена джудже, с тежък живот, изуми мрежата с танците си ВИДЕО

Американката, родена с костно заболяване, наречено хипоплазия на хрущялите и косата, живее в Калифорния. След дълги години страдания тя оставила зад тила си възприятието на меланхолия и съумяла да промени живота си, преоткривайки пристрастеността към танците. „ Това ми оказа помощ още веднъж да схвана какъв брой съм уверена и какво в действителност мога да върша “, споделя Лил Мис Рос.



„ Ученето за мен беше същински тежък труд. През целия ми живот ми се подиграваха. Освен че се различавам с растежа си, постоянно се надсмиваха над мен и за непотребното ми тегло. Знам, че всяко момиче минава през това, само че ми беше два пъти по-трудно. Храната се трансформира в разтуха за мен, а въпреки това - опустошение, когато трябваше да редувам преяждане и цялостно отменяне на храната. Когато навърших 21 години, пробвах алкохола и открих, че след използването му, ставам по-уверена в себе си. Но бързо се пристрастих и с цел да го преодолея ми помогнаха родственици и другари. Изминаха три години, откогато не пия “, споделя Йона Рос в изявление пред кореспонденти.

След намесата на другари и семейство, Йона минала курс на рехабилитация, в това число танцова стратегия, и се върнала към нормалния си метод на живот. Благодарение на танците, Йона Рос още веднъж почувствала убеденост в себе си.



Танцът се трансформира в метод за изложение на себе си и американката почнала да разгласява видеоклипове, записани на занятията, което скоро привлякло вниманието на някои доста известни фенове.

В последна сметка Йона, която преди малко е приключила Калифорнийския държавен университет в Нортридж с бакалавърска степен по развиване на деца и юноши, желае да стане детски терапевт. Тя има вяра, че нейният път й е оказал помощ да се научи да обича себе си и се надява, че и други младежи, виждайки я, ще съумеят да създадат същото и да не се лимитират в нищо, без да обръщат внимание на каквито и да било житейски компликации.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР