Американката Лиз Милър нарече себе си гений, след като сподели

...
Американката Лиз Милър нарече себе си гений, след като сподели
Коментари Харесай

Покорете всеки работодател: американка направи „брилянтно откритие на интервю ВИДЕО

Американката Лиз Милър назова себе си " талант ", откакто показа отговори на въпроси от изявление, които съгласно нея ще оказват помощ на всеки " да завладее евентуален шеф ". 

Жената, известна в обществените медии като The Tech Sales Gal, неотдавна беше съкратена заради поредност от съкращения в софтуерния бранш по-рано тази година. Но в границите на две седмици бостънският механик мина сполучливо 11 изявленията в осем компании, в които й бяха заложени доста сходни въпроси.

В едно от видеата си в TikTok американката твърди, че е имала извънредно прекарване, с помощта на което е минала „ най-хубавото изявление в живота си “, пише Daily Star. В отговор на молбата на интервюиращия „ разкажете ми за себе си “, Лиз реши да не изброява „ една по една “ всички компании в автобиографията си. Вместо това тя попита интервюиращия какво би му било „ най-интересно да научи за нея “.
 Интервю за работа, сполучливо изявление, направено изобретение, редуциране на работа, загуба на работа, назначен, услуги на HP Жената мина сполучливо 11 изявленията в 8 компании Снимка: Tiktok/techsalesgal
Във видеото, което има близо половин милион гледания и над 52 000 лайкове в TikTok, тя изясни, че нормално стартира с показване на себе си и от кое място идва.

„ Някак си минавам подред през всяка компания в автобиографията си. И защото постоянно променям работата си, усещам, че това отваря вратата за диалози, които не желая да повеждам. Така че през днешния ден направих нещо ново. Казах, „ Ще бъда радостна да ви разкажа всичко за себе си по време на това изявление “, сподели Лиз.
I am a genius, that is all

Американката добави, че желае да е сигурна, че по време на 30-минутното изявление ще опише единствено това, което има значение за бъдещия шеф. Този метод се оказа ефикасен, защото работодателят сподели, че е изключително заинтригуван да научи за нейния „ опит в продажбата на принадлежности за разработка на програмен продукт “.

" Така аз в никакъв случай не съм говорила за не изключително красивите моменти в моята кариера. Те даже не ме попитаха за тях, тъй като имахме толкоз богат диалог за това, за което те желаеха да приказваме ", добави тя, след което се назова " талант ". 

Публиката хареса смелостта на дамата.

„ Този ​​отговор също по този начин акцентира вашите умения за продажба – както казахте, по този начин бихте разговаряли с клиент преди проява! “ — написа един от потребителите в мненията под видеото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР