Американката Кристин Мей е изпълнена с много загадки. Що се

...
Американката Кристин Мей е изпълнена с много загадки. Що се
Коментари Харесай

Модел на Playboy: „Не е престъпление да си красива и умна“

Американката Кристин Мей е изпълнена с доста загадки. Що се отнася обаче до нейната фигура, момичето не счита за належащо да крие нищо. Знойният модел на Playboy е споделила снимка в Instagram, на която театралничи в прям тоалет от марката FashionNova. Момичето е в къса рокля с необикновен жанр, която не допуска съществуването на долни дрехи под нея. Отгоре тънка тъкан едвам прикрива гърдите, като по едно и също време с това ги разголва от непредвидена страна. Също по този начин брюнетката демонстрира плоския си стомах и част от бедрата си.

Феновете на момичето към този момент не могат да бъдат сюрпризирани от пикантни фотоси. Но те са посрещнали с екстаз горещата визия на любимката си, като споделят, че откровеният тоалет доста ѝ отива. А някои толкоз доста са се впечатлили, че са изпуснали телефоните от ръцете си.

" Снимка, която ме накара да изпусна телефона си ", " Изглежда доста горещо ", " Буквално не мога да отклоня взор ", пишат в мрежата.

Кристин Мей може да изуми освен с формите си. Момичето се занимава и с програмиране, макар че среща отрицание от сътрудници, които я считат за прекомерно секси, с цел да се занимава с тази активност.

В същото време в средата на моделите Кристин не е харесвана доста, тъй като е прекомерно интелигентна. Но американката не счита да се откаже от нито едно от своите занимания, доказвайки, че привлекателният външен тип и високата просветеност могат чудесно да се съчетават.

„ Не е закононарушение да си красива и интелигентна “, споделя брюнетката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР