Американката Коко Гоф вярва, че е на правилния път в

...
Американката Коко Гоф вярва, че е на правилния път в
Коментари Харесай

Коко Гоф и Мадисън Кийс оформиха американски полуфинал в Ийстбърн

Американката Коко Гоф има вяра, че е на верния път в упоритостите си за популярност в шампионатите от Големия шлем в близко бъдеще откакто се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на трева за дами в Ийстбърн (Великобритания) от сериите УТА 500 с награден фонд 780 637 $.

Петата сложена Гоф надигра сънародничката си и партньорка на двойки Джесика Пегула, №3 в схемата, с 6:3, 6:3 в обиден от дъжда дуел, траял час и 10 минути.

Заради дъждовното време началото на срещите в четвъртък бе отсрочено преди 19-годишната Гоф да в профил Пегула след преобладаващо показване. Тя ще срещне друга своя сънародничка в борба за постигане до финала – Мадисън Кийс, която победи хърватката Петра Мартич с 6:4, 6:1 за час и 41 минути игра.

Too good from Coco defeats fellow American compatriot, Pegula, 6-3, 6-3 to book her spot in the semifinals!
— wta (@WTA)

„ Не знам по какъв начин ще се развие кариерата ми, само че мисля да си дам най-хубавата опция с работата си всеки ден. Това е единственото, което мога да управлявам. Опитвам се да бъда по-агресивна на корта и мисля, че сега усещам малко повече напрежение. Въпросът е да се откри баланс “, съобщи Коко Гоф.

В другия полуфинал една против друга ще изляза рускинята Даря Касаткина и италианката Камила Джорджи.

Деветата в схемата Касаткина продължи напред откакто втората сложена французойка Каролин Гарсия се отхвърли поради контузия на дясното рамо при резултат 6:2, 2:1 в интерес на рускинята.

Джорджи също се класира в топ 4 след отричане на противничката си на четвъртфиналите Елена Остапенко от Латвия след първия сет, извоюван от италианката със 7:6(8).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР