Американката Катрин Майорга е оттеглила обвинението в изнасилване срещу звездата

...
Американката Катрин Майорга е оттеглила обвинението в изнасилване срещу звездата
Коментари Харесай

Оттеглиха обвинението в изнасилване срещу Роналдо

Американката Катрин Майорга е отдръпнала обвиняването в обезчестяване против звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, заяви през днешния ден американското издание Блумбърг. В съда в Невада предишния месец е постъпила записка за непринудено отричане от делото от страна на Майорга, като не се прецизира дали тя е стигнала до извънсъдебно съглашение с португалския футболист.

Майорга подаде тъжба в полицията предишния септември, в която твърдеше, че през лятото на 2009-та година Роналдо я е изнасили в хотелска стая в Лас Вегас, а по-късно неговите юристи са я принудили да подпише съглашение за конфиденциалност против възнаграждение. Американката съобщи, че ще заведе цивилен иск против петкратния притежател на Златната топка, а полицията в Невада възобнови следствието по случая. Роналдо от своя страна изрично отхвърли обвиняванията.

Роналдо обаче няма да има проблеми със съда в Съединени американски щати, откакто Майорга е отдръпнала обвиняванията си, като към момента не е ясно дали се е стигнало до ново извънсъдебно съглашение или юристите ѝ са я посъветвали, че няма късмет от положителен излаз от вероятно дело. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР