Американката Алегра Коул има внушителни гърди. Тя не веднъж е

...
Американката Алегра Коул има внушителни гърди. Тя не веднъж е
Коментари Харесай

Блондинка лудна по идеята да стане модел и си напомпа толкова много гърдите, че ги усука

Американката Алегра Коул има внушителни гърди. Тя не един път е лягала под скалпела в името на огромните и сочни форми, само че в последна сметка заради огромното си тегло нейните гърди се усукали. В момента едрогърдата жена още веднъж търси помощта на лекарите, само че изрично отхвърля те да понижат размера на нейните достолепия.

До 30-годишна възраст Алегра е водила напълно естествен метод на живот, възпитавала е децата си и е давала уроци по пиано, тъй като е приключила музикално учебно заведение. В един миг обаче младата жена решила съществено да промени своя метод на живот и да стане моделка. Първото, което тя направила по пътя към новото си амплоа, било да си усили гърдите. В началото тя употребила услугите на пластичните хирурзи, а след това почнал да го прави сама.
 Так выглядела Аллегра Коул след това первого нараствания груди. Фото: Daily Mail
Така е изглеждала Алегра преди първото увеличение на гърдите.
Коул постоянно е мечтала за обилна гръд. Да получи мечтания резултат на нея ѝ оказал помощ физиологичният разтвор, който тя инжектирала със спринцовка в имплантите си. В последна сметка тя получила красива гръд с големия размер 34 и завистта на огромен брой дами.
 Такого результата она добилась спустя съвсем 10 лет. Фото: Daily Mail
Това е резултатът след 10 години.  Фото: Daily Mail

Алегра не могла да се нарадва на измененията в своята осанка, само че всичко е до време. В един момента американката почнала да вижда, че гърдите ѝ почнали да се усукват. Вместо обаче да извади от организма си непознатите тела, тя траяла да усилва размера на гърдите си. Но колкото по-големи те ставали, толкоз по-голямо ставало и усукването.
 Фото: Daily Mail
" Алчността ме погуби. Исках все по-голяма и огромна гръд. Постоянно не харесвах резултата. Но в случай че преди си харесвах гърдите, то в този момент те са отвратителни, тъй като за криви ", споделя Алегра.

 Фото: Daily Mail

По време на следващия медицински обзор пластичният хирург забелязал в лявата ѝ гръд уплътняване, което е трябвало да бъде отстранено. Коул обаче не е подготвена да се раздели с гърдите си даже и в името на своето здраве. Изпадайки в суматоха, едрогърдата моделка почнала да търси лекари, които биха могли да ѝ оказват помощ. При това обаче тя изрично отказвала размерът на циците ѝ да бъде пипан.
 Фото: Daily Mail
" Трябват ми експерти, които ще ми оказват помощ да се отърва от асиметрията. Няма да се съгласявам с понижаване на гърдите. Ще рева като бебе. Искам да ги направя още по-големи, само че и идентични ", разяснява Коул

 Фото: Daily Mail

Алегра признава, че гърдите ѝ тежат 20 кг. По думите ѝ, това е " оптималният товар, който може да поеме едно момиче ". Алегра също твърди, че големите ѝ гърди не ѝ пречат да извършва ежедневните си отговорности. За да се държи във форма, моделката постоянно посещава залите за фитнес.
 Фото: Daily Mail
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР