Американка се зарази с коронавирус два пъти в рамките на

...
Американка се зарази с коронавирус два пъти в рамките на
Коментари Харесай

Американка се зарази с К-19 два пъти за по-малко от 2 месеца и се размина на косъм от смъртта СНИМКИ

Американка се болести с ковид два пъти в границите на два месеца и се озова в реанимация, на крачка от гибелта, оповестява The Mirror.

През месец юни пробата за ковид на 46-годишната Лесли Танян се оказал позитивен. Американката изкарала вируса съвсем без признаци и неправилно решила, че е построила имунитет към инфекцията.

През август обаче почнала да изпитва компликации с дишането. Нивото на О2 в кръвта й почнало да понижава толкоз бързо, че почнала да изпада в безсъзнание.

Притеснена за здравето си, тя отишла в болничното заведение. Тъй като преди по-малко от два месеца към този момент била прекарала болестта, лекарите се отказали да й вършат тест за ковид. В края на краищата, диагнозата била сложена, а Танян била вкарана в реанимация, където три седмици се борила за живота си.



След това за месец била настанена в профилирано институция за грижи на заболели, защото заболяването била увредила съществено белите й дробове.

След лекуването и двата й теста се оказали негативни и тя се прибрала у дома.



Лекарите й споделили, че е огромна късметлийка, тъй като доста пациенти, които са се оказали в този етап на болестта, умират.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР